Tietoja minusta

Oma kuva
19 kesää nähnyt höntti, joka elää on-off-suhteessa itsensä kanssa. Tavoitteena löytää rentous elämään ja onni jokaiseen päivään. Juttuja liikunnasta, arjesta ja asioista jotka tekevät onnelliseksi.

keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Masis

Hyi että.
Teki mieli karkkia ja uudesta elämästäni innostuneena ostin karkkia. Sitten söin karkit plus kaikkea muuta mahdollista hiilaria. Nyt on ihan kamala morkkis ja paha mieli, vaikka päätin että tämä on OHI. Toivoa on vielä, joten en hauku itseäni luuseriksi vaikka kuinka tekisi mieli.

Kaiken muun hyvän lisäksi huomenna saapuvat lopulliset YO-tulokset. Turha varmaan sanoa että jännittää?

Pitäisi pakata Turun matkaa varten, mutta on niin paska olo etten jaksa. Haluan vain mennä nukkumaan ja nukkua esim. kauan.

Terve.

1 kommentti:

  1. Oii, tuloksiasi jännittäen! Muistan vuonna 2004 kun jännitin omia tuloksia -tiesin, että kaikki muut meni ok, mutta reaali jännitti eniten: siinä kun kirjoitin maantiedon ja ja ja..biologian? Voi sitä riemua, kun sain tietää arvosanani kirjoituksista! :)

    Nyt riemuitsen sitä, että viikon päästä olen tradenomi. Niin se elämä menee -seuraavaksi sitten töitä, Volvo, kultainennoutaja mies ja lapsi :P tai no ei Volvoa. :D

    VastaaPoista