Tietoja minusta

Oma kuva
19 kesää nähnyt höntti, joka elää on-off-suhteessa itsensä kanssa. Tavoitteena löytää rentous elämään ja onni jokaiseen päivään. Juttuja liikunnasta, arjesta ja asioista jotka tekevät onnelliseksi.

sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Nyt huudetaan!

En ole varmaan ainoa ihminen Suomessa, joka kuuntelee A-tyyppiä tällä hetkellä. Eilen oli niin hyvä fiilis ettei edes ajatus aikaisesta aamusta haitannut! Toivoin vain kovasti että olisin voinut olla parisadan kilsan päässä poikaystävän kanssa luukuttamassa jääkiekkobiisejä auton kaiuttimista. Höystettynä kunnon bassoilla tietenkin! Nyt meni näin, Ihanaa Leijonat, Ihanaa soi repeatilla vielä hetken. Historiantuntikin oli pakko lintsata ihan siitä ilosta että Suomi voitti. Ja enää viikko aikaa käyttää poissaolot. Vai eikö ole olemassa sellaista sääntöä, että kaikki poissaolot on käytettävä? Höh.

Hetki on ollut kiireen takia hiljaista, nyt yritän taas aktivoitua. Jotenkin tuo kuvien ottaminen ei oikein nappaa, vaikka sain järkkärinkin takaisin. Kuvattomat postaukset ovat kuitenkin pidemmän päälle tylsiä, joten kai sitä voisi kerätä voimia kuvaussessioon. Huomenna? Ehkä.

Nyt tempaisen salille jatkamaan mitalijuhlia, toivottavasti siellä on hiljaista.

Hyvät maanantait!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti