Tietoja minusta

Oma kuva
19 kesää nähnyt höntti, joka elää on-off-suhteessa itsensä kanssa. Tavoitteena löytää rentous elämään ja onni jokaiseen päivään. Juttuja liikunnasta, arjesta ja asioista jotka tekevät onnelliseksi.

maanantai 16. toukokuuta 2011

Verta, hikeä ja kuvatus

Otsikon kaksi ensimmäistä sanaa viittaavat päivän salitreeniin, jonka aikana tuli treenailtua ala -ja yläselkä, reidet ja vatsa. Syke nousi kunnolla kuten aina, mutta tällä kertaa sain myös murjottua sormeni tiputtamalla sen päälle kahdentoista kilon käsipainon. Ei kai siinä olisi huonosti käynyt ilman käsipainotelinettä, sormeni nimittäin jäi sen ja itse painon väliin puristuksiin. Verta tuli ihan kiitettävästi, mutta pakko oli jatkaa treeni loppuun : D En ehtinyt kuolla verenhukkaan, suuri kiitos joillekin korkeammille voimille siitä!


Laatu on taattua kännykamerakamaa, no hard feelings. Olen aivan rakastunut noihin sortseihin, en välttämättä haluaisi enää käyttääkään muita vaatteita. Taustalla salin pukuhuone, mun vakikaappi (saan oikeasti melkein slaagin jos joku on vienyt sen) sekä pursuileva laukku. Tässä vaiheessa treeni oli tehty ja meikä harvinaisen freesi, joten naaman sumeus ei haittaa.

Vartin päästä pitäisi lähteä juoksentelemaan jotta en missaa Saimin enkeleitä. Harmi vain että tuolla sataa kaatamalla vettä. Lapin kesä dididiiii ja niin edelleen.

4 kommenttia:

  1. Se on kyllä iha kauheeta jos joku on vieny sen vakkaripukukaapin :D

    VastaaPoista
  2. Niinpä! Aiheuttaa sydämentykytyksiä ja hallitsemattomia raivonpuuskia : D

    VastaaPoista
  3. Kivat sortsit! Mistä löysit? ;)

    VastaaPoista
  4. kivat shortsit!:)

    http://riinamaaria.blogspot.com/

    VastaaPoista